Klubbdag

Kommentarer

 
  • 23 feb 2024

image: Klubbdag

En eftermiddag i mitten av februari träffades vi i Hökhuvuds bygdegård för att knyta ihop 2023 och planera 2024.

Jessica började med att sammanfatta ett händelserikt 2023 där vi i Rodhen som vanligt varit väldigt aktiva både med att träna, tävla och arrangera.

Sen var det dags att prisa förra årets framgångar, först ut var plaketter för KM-sprint som vi sprang en ljuvlig kväll i Öregrund. Vi uppmärksammade Elin Sjölander som samlat ihop över 5000 poäng i Rodhens förtjänstmärke och därmed blivit hedersmedlem, Frida fick bronsmärket. Tavlan delades i år av Jessica Söllvander och Jonas Eklund båda med högsta möjliga poäng. Även ungdomspriset gick inte att särskilja så det delades av Elis Eklund Söllvander och Isak Wegmüller. Årets Rodhare blev Simon Andersson för att han var en uppskattad banläggare på Stafett- DM, att han fixar och ordnar med resor och boende i samband med värdetävlingar och sist men inte minst är en god kamrat. Stigs stipendium delades ut till Jonas Eklund för sin seger på medeldistansen på VSM i stenhård konkurrens och en etappseger på O-ringen.

Under 2024 ska vi arrangera Veteran SM där vår ambition är att få till ett grymt arrangemang med många deltagare. Vi har fått klart från bygdegårdsföreningen att få hyra hela övervåning så nu ska vi rusta och inreda så vi får en trivsam klubblokal. Självklart ska vi inte bara arbeta och arrangera under 2024 utan även hinna träna, tävla och åka på läger. Vi delade in oss i två grupper för att planera kommande säsong. De yngre pratade bland annat om vad de vill göra på träningarna, vilka tävlingar och läger de ville åka på. Vi äldre satte målsättningar för 2024 (klicka här för att se målen)

Eftermiddagen avslutades med soppa och semla till det bjöds vi på modevisning av klubbens kläder både av nyare och äldre snitt. Stort tack till Elsa som styrt upp en trevlig klubbdag.