Nyheter

Kommentarer

 

Martin nybliven Världsmästare

  • 27 aug 2012

Martin Jansson tävlar inte bara i orientering för OK Rodhen, han tävlar även i Biathlon och förra helgen gick det riktigt bra för honom.

Godisjakt avslutning 120829 med gruppbild.

  • 27 aug 2012

På onsdag den 29/8 var det dags för den sista Godisjakten för i år. Denna gång med sprintorientering runt Stavbyskolan. Efter loppet blev det traditionsenlig prisutdelning och godisletning för alla barn som varit med och sprungit någon av alla etapper. Resultaten är nu publicerade. Tack alla som sprungit, arrangerat eller bara hejat på vid årets godisjakter/Ungdomssektionen

Kul från Rodhens tävling 120819

  • 24 aug 2012

Efter att alla kommit imål var det dags att packa ihop allt på TC. Vi skulle flytta på det stora sekretariatstältet. Denna flytt kräver 8 man/kvinnor, en för varje tältben. Göran som är en gentleman tar såklart benet där tältet är som tyngst. Utan större reflektion för detta började tältet så smått röra sig i rätt riktning. Efter några sekunder hördes någon sorts avgrundvrål följt av ännu ett. I ögonvrån kunde de flesta kvarvarande på TC se Göran sköljas över av vatten från tälttaket, ett minne från morgonens myckna regnande. Glada skratt ekade såklart över vår vackra tävlingsplats. Som tur var kunde blöte Göran förevigas. Jonas & Jessica

INBJUDAN till läger för ungdomar 8-16 år den 21-22 sept.

  • 23 aug 2012

Här nedan ligger Inbjudan! Du kan anmäla dig genom att lägga en kommentar här eller säga till någon ur Ungdomssektionen.

TACK ALLA SOM HJÄLPTE TILL PÅ VÅR TÄVLING!

  • 19 aug 2012

Tack till alla, vi hade ju tur med vädret! Tävlingsledaren

Godisjakt Österbybruk 22/8

  • 19 aug 2012

På onsdag avgjordes den näst sista av årets etappar av godisjakten, den här gången vid Boda strax utanför Österbybruk. Många barn var med och sprang på och kring de kuperade spåren utanför Österby.

Lång-SM 15-16/9

  • 16 aug 2012

Lång-SM avgörs i Lumsheden, vägvisning efter Svärdsjövägen ca 35 km VNV Sandviken, helgen den 15-16 september.

Godisjakten nr 6 i Gimo onsdag 15 augusti

  • 12 aug 2012

Denna trevliga etapp av godisjakten hölls kring elljusspået i Gimo. Resultaten är utlagda.

UNT-cupen 2012

  • 10 aug 2012

Nu startar årets UNT-cup, med OK Rodhen som arrangör för första deltävlingen den 19/8 i Ånö. Nedan kan ni klicka fram laguppställningarna. Anmäla er till första deltävlingen kan ni göra på Eventor eller genom att skriva en kommentar så ser jag till att ni blir anmälda. Det går också bra att anmäla sig på plats på tävlingen.

Godisjakt Norrskedika 8/8

  • 5 aug 2012

Då är andra halvlek i Godisjakten igång. I Norrskedika letades det skärmar bland frodig grönska i blöta marker. Klicka in för resultat och sträcktider.