Nyheter

Kommentarer

 

Ny nättröja från No Name

  • 31 mar 2015

Den nya ol-tröjan skulle först komma i slutet av mars men nu valde de en annan leverantör som syr upp tröjan och då tar det längre tid. Den ska nu komma omkring 15 april. Trainer overallerna jag beställt ska komma vecka 17.

Sofia Söllvander tillbaka i Rodhendressen

  • 31 mar 2015

Vi får förstärkning på damsidan! Sofia Söllvander har bestämt sig för att tävla för OK Rodhen från och med i år. Inte så vältränad säger hon själv. Men vi är glada för beskedet och vet ju att hon kan kämpa. Välkommen tillbaka Sofia.

Intresseanmälan till Stafetter, SM och SL under våren

  • 19 mar 2015

Nu när våren närmar sig med stormsteg börjar det bli dags för oss i tävlingssektionen att planera tävlingsresor och sätta upp mål för vårsäsongen. Det skulle underlätta mycket om alla intresserade ville fylla i en intresseanmälan.

Femdagars Sälen 2016

  • 16 mar 2015

Vill du bo i stuga tillsammans med klubben? Redan i april öppnar bokningen av logi för O-ringen i Sälen. Skriv en kommentar nedan senast 10 april om du vill bo tillsammans med OK Rodhen. Göran Fredberg har tagit på sig att göra en klubbanmälan.

Ullmax beställning 17 mars

  • 8 mar 2015

Alla som vill beställa något från Ullmax kan skicka en beställning till mig på Ullmax hemsida eller skriva här på hemsidan senast den 17 mars. Jag har prover av de plagg som är nytt i katalogen förutom fleece setet för barn. Kolla in BONUSSTEGEN!