Nyheter

Kommentarer

Lyckat PreO-SM

• 29 sep 2014

Efter lång tids förberedelse blev det dags för våra tre SM-tävlingar i precisionsorientering. Allt fungerade bra och vi fick beröm från flera håll. TACK alla som på olika sätt jobbat med arrangemanget. Tävlingsledningsgruppen gm Ingrid S

SM!

• 28 sep 2014

Maria, Elin och Jenny kom på en mycket god 23:e plats på SM-stafetten i Siggefora. Samma plats fick Sixten i medelfinalen i H20. Han var ende Rodhare i A-finalen. Sixten, Martin och Simon kom 71:a och Torbjörn, Jonas och Magnus kom 82:a i stafetten.

Rodhen Lightnings 2:a i UNT-cups finalen!!!

Efter en rafflande avslutning stod Rodhen Lightnings som 2:a på prispallen. Efter att Fannie, David, Agnes och Emilia kommit i mål var Rodhen Lightnings det första laget med 4 st löpare i mål. Därefter blev det en olidligt spännande väntan på vem som

Manusstopp

• 14 sep 2014

för Rodhnytt nr 5-2014 är söndagen 28 september.

Rodhen Lightnings finalklara till UNT-cupen

• 8 sep 2014

Helgens tävling, som var den sista innan finalen, arrangerades av Rånäs OK i Skepptuna. Rodhen lightnings fortsatte plocka poäng med framskjutna placeringar och är därmed finalklara. Rodhen Flames kom på deltävlingen 29:a och Rodhen Hurricanes 51:a

Målet är nått för DM-segrar !!

• 7 sep 2014

Vår målsättning för antal DM-segrar 2014 är 12 segrar. Efter helgens DM-tävlingar har vi nu 15 segrar. Bra jobbat !!