Nyheter

Kommentarer

Anna i segrarlaget i Nordisk landskamp

• 30 sep 2009

Grattis Anna till segern i lagtävlingen i Nordisk landskamp i precisionsorientering den gångna helgen.

Tack till alla klubbmedlemmar som ställde upp på marknaden!

• 23 sep 2009

Höstmarknaden gick bra och gav goda inkomster till klubbkassan. Tack vare alla duktiga klubbmedlemmar! /Hälsningar Britt-Marie

Nu börjar inneträningen i Hammarskolan

• 22 sep 2009

Onsdag 23 september börjar träningen från Hammarskolan. Löpning utomhus kl 18.00. Styrketräning inomhus kl 19.00. Välkomna !

RODHAS KONTROLLPLOCKARE VANN

• 13 sep 2009

Rodhas kontrollplockare vann idag den spännande UNT-cup finalen! De var ca 10 sekunder före de så tidigare överlägsna Bumbibjörnarna från L-100. Ett jätte stort grattis till Mattias, Emil, Matilda T, Matilda K, Simon, Alexander & Lars. Rodhen hade även 2 lag till Rodhrunners och Rodhen rookies deras sammanlagda resultat kommer senare i veckan. Bra kämpat alla ungdomar

SM-stafett - Kanonlopp av Maria, Elin och Jenny

• 7 sep 2009

Men konkurrensen är stenhård och placeringen blev 12:a bara drygt 3 minuter efter tvåan.

Målsättningen klarad

I helgens DM-tävlingar lyckades vi erövra ytterligare 2 DM-tecken. Henrik Jonsson vann H18 i vår egen tävling DM medel och D120-laget vann i Vallentuna på DM-stafett. Vi klarade alltså vår målsättning om 10 DM-segrar under 2009. Snyggt jobbat !! / Ingrid