Nyheter

Kommentarer

 

Fartträning i Lysta 3/5 18:00

  • 29 apr 2010

Samling i byn lysta mellan Gimo och Hökhuvud, skärm efter väg 288. Stanna nere vid ett rött hus en bit efter postlådorna. Vi kör skogsintervaller mellan två parallella skogsvägar. Sträckan emellan de är cirka 400m. Terrängen är bitvis väldigt stenig. Jag rekomenderar att du kör i orienteringskor, inte vanliga joggingskor. Att springa med en kompass är inte heller helt fel men är inget måste. Det går utmärkt att åka kollektivt till träningen iform av busslinjen 811 där man går av vid hållplats lysta. Från busshållplatsen är det cirka 400m ner mot olandsån (österut) att gå innan du kommer hem till mig.

Damlagen till 10-mila

  • 26 apr 2010

Under Läs mer ser ni de lag vi har anmält. De skadade löparna är på G. Inga ändringar än, mer än en omflyttning i 3:e laget. Pinnumren finns med nu också. Än kan det bli ändringar, så håll koll på hemsidan! Kom ihåg SI-pinnarna, ni som ska ha era egna!

Reflexer kvar i skogen

  • 26 apr 2010

För de som vill testa nattformen inför 10-mila sitter reflexerna från träningen den 21/4 i Harg kvar i skogen tills 10-mila. Kartor finns hos fam. Jacobsson.

10-milaträning med träff (även gubbträning) onsdag 28/4

  • 23 apr 2010

10-mila träningen startar 18:00 vid elljusspåret i Gimo där det blir kavleträning även gubbträning samma plats och tidpunkt som den andra träningen. Efter träningen på onsdag blir det 10-milaträff kl 19.30 i cafeterian i elljusspåret i Gimo . Information om lagen, resor, övernattning mm. Samt fika. VÄLKOMNA !!

Uppdaterad info. Natt-sm och Stigtomtakaveln

  • 20 apr 2010

Här under följer information om resa, boende m.m. inför natt-sm och Stigtomtakaveln.

Teknikträff nr 3

  • 20 apr 2010

Onsdagen den 21 april är det dax igen för teknikträff. Vi samlas vid Hammarskolan kl 18. Ta med kläder för utomhus aktiviteter. Vi kör fram till 19.30. Välkomna!!

Urväxta orienteringskläder

  • 18 apr 2010

Alla som har gamla eller nya orienteringskläder som ni vill sälja vidare kan ni ta med dessa till Godisjakten den 5 maj i Harg.

Beställning av klubbtröjor

  • 18 apr 2010

Tänkte informera om att klubben ska beställa svarta funktionströjor av Melins Sport i Östhammar imorgon. Om ni vet vilken storlek ni brukar ha av T-shirt kan ni göra en kommentar ikväll eller imorgon.

10-mila träning söndag 11/4 Samling Alunda Sporthall

  • 7 apr 2010

Träning från Sporthallen i Alunda kl 10.00. Banorna går huvudsakligen i samhället. Gemensam start med gafflade banor och markering med snitsel. Dusch och omklädning i Sporthallen. Banor som finns att välja mellan är ca 2 km, 6 km och 8 km men går att variera till längre. Om tid och rum finnes så tittar vi på 10-milakartan (ta med om ni har). Ta även med smörgås eller frukt och dryck till efteråt om ni vet med er att ni blir hungriga! Obligatorisk anmälan.

Viktigt om e-postadresser

  • 4 apr 2010

När ni lägger ut nyheter på hemsidan, lägg inte ut kompletta e-postadresser till andra medlemmar i nyhetstexten! Om ni vill ha era egna inboxar fyllda av spam så står det er givetvis fritt att lägga ut er egen adress, men låt bli att lägga ut andras. För den som vill veta mer om SPAM-bots, läs mer.