Nyheter

Kommentarer

 

Östhammars Marknad 21 september

  • 30 sep 2013

Ett stort Tack till er alla som deltog i arbetet på höstmarknaden! Det var många som jobbade och bidrog till att allt fungerade på bästa sätt. Det gällde, själva marknadsarbetet, tivolibemanningen och icke minst Café Rodhen.

KM natt 2 oktober

  • 19 sep 2013

Den 2/10 avgjordes KM natt i Gimo. Det blev en härlig blandning mellan olika vägval, bommar, spikar och trasiga pannlampor. Resultaten finns utlagda.

11 DM-guld i år!

  • 16 sep 2013

Nu är årets DM-tävlingar avslutade och det blev 9 guld i "vanlig" orientering till Rodhen. Dessa är: Lång: Simon och Ingrid, Medel: Ingrid och Jonas, Natt: Jonas, Annika och Yvonne, Stafett: H120: Ulf, Per M, Jonas, D120: Jessica, Annika och Maria. Redan i vintras tog Per M och Annika DM-guld i skidorientering. GRATTIS TILL ER ALLA!

25mannaträning! RESULTAT!

  • 5 sep 2013

I tvåmannalag gällde det att så snabbt som möjligt hitta alla 21 kontrollerna. Vann gjorde Bernhard och Lisa, 2:a Emilia och Ulf, 3:a Yngve och Axel, 4:a Per-Erik och Inga, 5:a Karin och Classe, 6:a Emil och Yvonne. Hoppas att det är flera som vill springa 25-manna! Vi har anmält 2 lag, så alla behövs! Anmäl intresse via hemsidan, Annika, Yvonne, Åke, Martin eller Mats så fort som möjligt!

Höstmarknad 21/9

  • 3 sep 2013

Uppdaterad: ny bemanningslista och tider på både Café- och tivolisidan. Ändring markerad med röd text. Eftersom det är höstmarknad har vi både vårt café och Ullmaxförsäljning. Dessutom ska vi hjälpa till med lotteri- och biljettförsäljning på tivolit plus att det behövs några som ska hjälpa till med utplacering av knallarna på morgonen och några som ska plocka skräp efteråt. Det är bra om vi är många som möjligt som hjälps åt med dessa uppgifter.

Ullmax beställning 20/10

  • 1 sep 2013

Jag kommer att göra en Ullmax beställning nu i oktober och sedan en till troligen efter Rodhenloppet. Beroende på att de säljer ut de gamla underställen som var bäst i test tidigare, till väldigt bra priser och om jag väntar för länge så kanske inte de storlekar jag vill ha finns kvar. Ni som är intresserade att sälja på jobbet eller köpa själva till er själva och de närmaste kan gå in på Ullmax hemsida www.ullmax.se under: login säljare, och registrera er och där kan ni se vilka kläder de säljer ut bakom "Sale" 2013/2014.