Nyheter

Kommentarer

 

Rapport KM sprint 14 juni

  • 26 maj 2023

Årets KM sprint avgjordes på nya sprintkartan i Öregrund. Vädret var som vanligt varmt och skönt och inbjöd till bad efteråt. De fina och roligt strängade banorna gick i kanten av de centrala delarna av Öregrund och på klipporna vid Tallparken. Resultat i Eventor och banor i Livelox, endast för medlemmar.

Tack Tommy och Ingrid för ett fint arrangemang!

Information om vårt arrangemang Veteran SM 2024

  • 17 maj 2023

Bästa Rodhare!

Nedan följer lite information om läget inför vårt arrangemang Veteran SM 2024. Tidigare har vi kommunicerat att tävlingen skulle gå helgen den 23-25 augusti. Detta har vi av SOFT tvingats ändra på till helgen den 30/8-1/9

Klubbdag med medel-KM på Vässarö

  • 16 maj 2023

image: Klubbdag med medel-KM på Vässarö

Nära 50 personer deltog på Rodhens klubbdag på Vässarö den 14 maj.

Efter båtfärd från Sundsveden, klev alla löpare av båten på öns södra brygga redo att delta på medel-KM. Packning kördes vidare med båt till okänd målplats.. Kartritare och banläggare Per Norlin hade klurat på utmaningar till alla deltagare med tex. kontrollplacering i en bunker och ute på en liten ö.

Efter kort eller lång löptur belönades vi med ett svalkande dopp och varm bastu. På badbryggan köade våra modiga ungdomar för att komma i/ur vattnet!

Dagen toppades med en god och riklig lunch som serverades vid från Vässarös kök, potatisgratäng och pulled pork alt hamburgare.

Som avslutande aktivitet delades deltagarna in för en lagövning, att samla ihop bokstäver från de fast kontroller som finns utspridda över hela Vässarö och tillsammans klura ihop det längsta ordet. Resultaten får följa i nästa bidrag på hemsidan..;).

Vilken aktivitet väntar nu? Vi rekommenderar ett deltagande på Ösa-träffen; roliga tävlingar, fin camping och många kringaktiviteter!

 

Hittaut

  • 4 maj 2023

Nu är det dags att gå ut och hitta checkpoints. 1 maj startade Hittaut Östhammar och redan nu är det 142 st registrerade deltagare och 1 st har redan hunnit med att ta alla 105 st. Så hämta en karta på ett av våra många utlämningsställen och upptäck våra många Hittautställen.

Hittaut i Östhammar - orientering.se

Distriktsläger 27-28 maj i Rimbo

  • 3 maj 2023

Nu har inbjudan till årets stora ungdomsläger kommit! Ett läger för alla orienteringsungdomar i Uppland upp till 16 år (som vi arrangerade på Vässarö förra året). Anmälan görs klubbvis senast 14 maj. Skriv in ditt intresse med en kommentar här i nyheten. Föräldrar är välkomna att följa med som ledare. Inbjudan med program mailas ut till alla ungdomar/föräldrar. Välkomna med era anmälningar!