Bli medlem

Vad roligt att du vill bli medlem

och/eller kunna anmäla dig eller ditt barn till en av våra aktiviteter.

Här kan du skapa konto och bli medlem direkt


Observera att:
- Man måste ha ett konto - detta är personligt, ett för varje person/barn - för att kunna anmäla till rätt grupp.

Om ni ska skaffa ett familjemedlemskap är det viktigt att först skapa ett konto till målsman och sen aktivera och lägga till övriga som familjemedlem inne på sitt eget konto under
Mitt konto -> inställningar -> på fliken familjekonto.
 

Du som redan är medlem sedan tidigare: du har redan ett konto som du kan aktivera med "glömt lösenord" och kan alltid förnya ditt medlemskap när du loggat in på ditt konto.

 

Om föreningen: orienteringsklubben Rodhen är verksam i Östhammars kommun och aktiv inom orienteringslöpning, mountainbikeorientering, skidorientering, precisionsorientering och orienteringsskytte.

Verksamhetsidé: i OK Rodhen är alla välkomna, vi finns till för orienterare i alla åldrar och nivåer som tillsammans vill träna, tävla och utvecklas. Vi vill också locka fler till orienteringssporten.

Värdegrund: verksamheten ska präglas av glädje, gemenskap, delaktighet och kamratskap. Alla ska kunna delta utifrån sina förutsättningar. Föreningen ska motverka all form av diskriminering samt arbeta för en ren idrott.

Medlemsavgift: för enskild medlem 350 kr och familj 700 kr. 

För mer information läs här

Du kan nå oss via formuläret längst ner på sidan eller kontakta vår orförande Jessica Söllvander 072- 584 48 18

Välkommen till vår förening!

 

Lagring och visning av dina uppgifter: de uppgifter du lämnar i samband med medlemsansökan kommer att lagras i OK Rodhens medlemsregister, både på https://okrodhen.se och i Riksidrottsförbundets system IdrottOnline, och därmed vara föremål för automatisk databehandling. Därför är det viktigt att uppgifterna är korrekta.

Valda delar av de uppgifter du lämnar (namn, adress och telefonnummer) kommer att vara tillgängliga för OK Rodhens medlemmar, på samma sätt som medlemsmatrikeln.

Inga uppgifter kommer att säljas, eller utlämnas till tredje part, förutom enligt vad du uttryckligen tillåter. Utöver uppgifter du här anger, kommer inga uppgifter om dig att insamlas eller lagras, förutom data av rent teknisk karaktär (som exempelvis behörighet att administrera hemsidan).

Integritetspolicy: för mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy.

 

 

Deltagare/Medlem

Deltagarens personnummer med 12 siffror i formatet ÅÅÅÅMMDDNNNN.
Kön *

KontaktuppgifterFör fakturaaviseringar, bokningsbekräftelser etc.
Bekräfta er e-postadress

Ange er adress.
Används om adressen är lång eller vid C/O adress.

Övrigt