Nyheter

Kommentarer

 

Info från ungdomssektionen

  • 31 jul 2013

I ungdomsboxen finns det nu information om hösten. Bland annat inbjudan till godisjakten, exakt info om samlingsplats kommer någon dag innan här på hemsidan. Där finns även Rodhens UNT-cup lag presenterade och vilka tävlingar som ingår. Viktigt där att man själv anmäler sig till tävlingen, man blir alltså inte automatiskt anmäld för att man ingår i ett lag. Anmälnings info finns tillsammans med lagsammanställningen. Vi har även samlat alla höstens tävlingar, läger och träningar på ett dokument så det är bara att skriva ut och sätta upp på kylskåpet :)

Ny Trainer overall

  • 29 jul 2013

Den nya Trainer overallen från Trimtex har nu kommit och finns att hämta hos mig i Harg. Ni som inte beställt kan maila mig till: carina.jacbosson@forsmark.vattenfall.se eller ringa på tel: 070-6917202.

Rösta på ny Trainer overall, senast torsdag18/7!

  • 15 jul 2013

Simon har lagt in 3 olika modeller som ni kan rösta på, se nedan! Den modell som får flest röster väljer jag. Det tar 6 veckor innan vi får overallerna därför kommer jag att göra beställningen på fredag 19/7. Vi kommer att beställa flera än de som beställt. Det är bara om man vill ha förlängda ben som de inte kommer att finnas i lager. Jag har nu fått hem storlek XXL också så den finns att prova. Jag kommer att åka på träningen vid klubblokalen den 17/7. Tar då med alla provstorlekar så kan ni beställa.

Manusstopp

  • 14 jul 2013

för Rodhnytt nr 4-2913 r fredagen 2 augusti

O-ringen i Boden

  • 7 jul 2013

Sommarens stora höjdpunkt närmar sig och åtminstone 27 rodhare har bestämt sig för att springa O-ringen. Nu finns även program, startlistor mm ute på nätet!