Information om vårt arrangemang Veteran SM 2024

Kommentarer

 
  • 17 maj 2023

Bästa Rodhare!

Nedan följer lite information om läget inför vårt arrangemang Veteran SM 2024. Tidigare har vi kommunicerat att tävlingen skulle gå helgen den 23-25 augusti. Detta har vi av SOFT tvingats ändra på till helgen den 30/8-1/9

Vidare fortgår kartritandet, nu återstår ca 1,7 km2 utav ursprungliga 5,5 km2 vid Pålsmora och sprintkartan i Öregrund ritad av Per Bengtsson är färdig. Kartkontrollanten har gjort en initial granskning och kommer och gör fältgranskning i slutet maj/början juni. Kontrollanten kommer från Småland/Blekinge så vi får relevanta synpunkter från annat distrikt.

Angående funktionärsläget så har jag gjort i ordning ett Excelformulär med huvudansvariga per funktion. Har även petat in flera andra funktionärer under respektive funktion. Dessa kan ni se i filen som bifogas i detta inlägg. Personer i grå nyans har jag inte klartecken från ännu. Som ni ser saknas en Arenachef, Startchef och skyltansvarig på sprinten samt dusch ansvarig på medel och långdistansen. Hjälp mig gärna att finna personer till dessa viktiga positioner och ni som är en huvudfunktionär se till att samla på Er hjälpredor. Maila mig info om vilka personer ni knyter till respektive funktion.

Med stor tacksamhet tar jag gärna emot frivillig anmälan till att vara med och hjälpa till alla behövs till detta arrangemang. Att arrangera en tävling tillsammans är väldigt roligt och det stärker en redan god klubbsammanhållning.

Ring mig gärna eller maila om vilken fråga eller synpunkt ni har, all hjälp är viktig och välkommen.

/Jonas

070-6312529 jonaseklund72@hotmail.com