SM helg

Kommentarer

• 11 sep 2023

Helgen mästerskapstävlingar Veteran SM och USM avgjordes i Askersund och Tiveden respektive Karlskrona och Jämjö.

Ville representerade Uppland tillsammans med ett helt gäng löpare från övriga Upplandklubbar. Han placerade sig mitt i H15 klassen på både sprint och långdistans och gjorde en fin startsträcka på stafetten.

För veteranerna var det Jonas och Maria som fick kliva upp på prispallen. Jonas gjorde ett riktigt kanonlopp på medeldistansen och fick kliva högst upp som 1a och Maria gjorde ett stabilt och fint lopp på långdistansen och placerade sig på en fin 3e plats. Vi fick totalt 10 st topptioplaceringar. Stor grattis till medaljörerna

Nästa år är det vi som står för värdskapet för Veteran SM, det blir riktigt kul!