Välkommen till den nya hemsidan!

Kommentarer

 
  • 27 dec 2022

Det här är alltså OK Rodhens nya hemsida. Den är fortfarande lite under uppbyggnad, så om ni ser något som ser skumt ut eller som ni saknar får ni gärna hojta till!

Framöver kommer vi ha en utbildning i hur man administrerar den, men så länge får ni utforska den på egen hand. Är det någon behörighet ni saknar eller något ni undrar över är det bara att höra av sig så kollar jag på det!

Ni ska ha fått ett mail med information om hur man loggar in. Men om så inte är fallet är det bara att klicka på Logga in uppe till höger, sedan Glömt lösenordet?, där får ni fylla i erat personnummer så får ni ett mail med instruktioner för hur ni skapar ett lösenord, tänk på att kolla i skräpkorgen också om ni inte hittar mailet. Skulle det fortsatt krångla får ni höra av er.

Värt att nämna är att KanslietOnline inte har någon inbyggd kommentarsfunktionalitet, så det kommentarsfält ni ser här under är ett ostabilt hemmabygge som undertecknad snickrat ihop över jul. Skulle det vara några problem med det tar jag tacksamt emot feedback.

Emil Grehn, Hemsideansvarig
emil.grehn@hotmail.com