Luciaträning 13 december

Kommentarer

 
  • 9 dec 2020

Längtar ni också efter att komma ut och springa i skogen!? På söndag erbjuder vi en träning för ungdomar på en ny reflexbana vid klubblokalen. Det är två korta slingor som är uppmarkerade med reflexer. Löpträning varvat med övningar, stafetter osv.
Samling: klubblokalen
Tid: kl 15-16
Utrustning: kläder för skogslöpning samt pannlyse. Kom gärna med tomteluva, glitter, luciakrona eller annan luciaklädsel!
Angående restriktioner:

"I lagens mening är inte träningar allmänna sammankomster eller offentliga tillställningar, utan där gäller de nationella allmänna råden och de skärpta lokala allmänna råd som införts i landets regioner. 

Det är viktigt för barn och ungdomars fysiska och psykiska hälsa att de fortsatt får möjlighet att träna tillsammans med sitt lag och sin grupp under vintern. Både regeringen och Folkhälsomyndigheten menar att idrottsträning för barn och ungdomar födda 2005 och senare inte ska påverkas av förbudet och att det är viktigt att träning hålls igång för barn för folkhälsans skull. "

= vi som kommer och tränar är friska.

Föräldrar/vuxna kan utföra egen träning från klubblokalen. Beroende på hur många barn/ungdomar som kommer till träningen, behövs 1-2 föräldrar som hjälpledare.

Anmäl intresse till träningen med kommentar

Välkomna!