Rapport från säsongsavslutningen 18/1.

Kommentarer

 
  • 19 jan 2020

Det blev en härlig eftermiddag i Hökhuvuds bygdegård med ca 60 st Rodhare! Kl 13.00 var det träning för de som ville, träningen bestod i att i lag hämta in bokstäver från 16 st kontroller med olika svårighetsgrad för att sedan bilda en

mening med bokstäverna. Därefter  drog de som ville ut på en lätt men längre orienteringsbana längs stigar och åkrar. Det blev en mysig träning där vi valde att springa i par eller grupp- tänk vad kul det är att springa tillsammans och hinna prata om allt möjligt. Sedan blev det dusch och bastu och fix innan middag. Middagen blev också den en härlig stund med god mat från "Martins mat" och med Elisabet, Camilla och John i köket. Under efterätten blev det prisutdelning av bla KM, Årets Kämpe, Ungdomspriset, Rodhencup, Stigs stipendium, Tavlan mm. Dagen avslutades med info om Oringen, försäljning av klubbkläder och Hoodies. 

 

Tack till Elisabet, Camilla och John i köket och till alla medlemmar som gjorde säsongsavslutningen för 2019 till en mysig dag! Nu blickar vi framåt mot säsong 2020!

/Styrelsen