10-mila resultat

Kommentarer

• 16 maj 2016

Årets 10-mila avgjordes vid Lugnets skidstadion i Falun. Bra tävlingar, inte så mycket regn och bra resultat för Rodhen. Framför allt herrarna som inte var långt ifrån vår höga målsättning.

Ungdomslaget drabbades av sjukdom och Emilia fick ersättas av David på förstasträckan. David inledde fint med en 47:e plats bara drygt 4 minuter efter täten. Övriga löpare i laget var Agnes, Fannie, Kevin och Axel. Placeringen blev 153:a, ett klart godkänt resultat.

I damstafetten gjorde Maria inte en lika bra förstasträcka som hon skämt bort oss med. Hon kom in som 185:a men sedan plockade resten av laget och placeringen blev 101. En bit ifrån målsättningen som var 49.

Andralaget kom 243:a. Där gjorde Gabriella ett bra lopp på förstasträckan och kom in bara några placeringar efter Maria.

Herrlaget inledde med att vara först uppför mördarbacken. Resten gick också bra och Vasili lämnade över till Henrik som 54:a. Henrik gjorde att kanonlopp och växlade till Martin som 17:e lag. Övriga i laget gjorde inga större misstag och slutplaceringen blev 56. Inte långt från vår målsättning som var 47:a.