Intresseanmälan till Tiomilaläger 29/4 - 1/5

Kommentarer

 
  • 21 okt 2015

Låter det kul? Anmäl då ditt intresse, så att vi kan preliminärboka ungefärligen rätt antal stugor, före 1 november! OBS anmälan är inte bindande. Givetvis är du välkommen med på lägret oavsett om du siktar på en tiomilaplats eller inte!

Med årets framgångar i färskt minne har idén väckts om ett tiomilaläger i Falun kommande vår. Det planerade lägret ligger två veckor före tiomila (tävlingsarena Lugnet, Falun) med syftet att låta klubbens tiomilalöpare komma så väl förberedda som möjligt till vårens stafetthöjdpunkt. Givetvis är du välkommen med på lägret oavsett om du siktar på en tiomilaplats eller inte! Träningarna (tiomilas egna träningspaket) är endast i svart svårighet, men terrängen verkar i huvudsak vara stigrik så det finns (troligen) goda möjligheter till att lägga egna banor i alla svårighetsgrader.

 

Låter det kul? Anmäl då ditt intresse, så att vi kan preliminärboka ungefärligen rätt antal stugor, före 1 november! OBS anmälan är inte bindande.

 

Definitiv anmälan tas upp en månad innan. Anmäl intresse genom att kommentera här på hemsidan eller maila Albin Olausson albol750@student.liu.se.

 

Ungefärlig aktivitetsplan:

 

Fredag                                             

19-tiden                                         Samling i stugorna och avfärd mot kvällens träning som ligger bara några kilometer från stugorna  

Lördag

Förmiddag                                    Stafetträning med gafflade banor

Eftermiddag                                 Samkväm och spekulation. Kanske några ord från UK?

Kväll                                                 Träning för dom som orkar, före eller efter mörkrets inbrott

Söndag

Morgon                                          Avfärd mot Dolkampen – långdistanstävling strax öster om Avesta. Restid 1h från Falun (i hemfärdsriktning)

 

Kostnad

Till självkostnadspris. Boendet ser i dagsläget ut att kosta 550 kr (per person, två nätter), men möjligheten finns till rabatt vid stort intresse (många deltagare). Träningspaketen kostar 60 kr styck.

Boende

Främby Udde några kilometer utanför centrala Falun som erbjuder fina 6-bäddsstugor med fullt utrustade kök.

Har du frågor, tips eller idéer? Maila albol750@student.liu.se