Rodhens ungdomar 6:a, 8:a och 53:a i UNT cups Finalen.

Kommentarer

• 30 sep 2015

Årets final avgjordes den 27 september utanför Gåvsta i Rasbo IK's regi. För första gången användes en jaktstartsmetod där de tjugo första lagen efter de tre deltävlingarna startade med 15 sekunders mellanrum.

Rodhen Flames gick ut som 7:a 1,30 min efter ledande Linné Deers och Rodhen lightnings gick ut som 12:a Det blev en spännande väntan. Först av Rodharna kom Emil som gjorde ett toppenlopp, sedan blev det en lång väntan tyckte vi ledare och föräldrar som stod och vämtade. En strid stöm av löpare kom, men ingen Rodhare, det dröjde 5 min innan nästa kom och det var D10 tjejerna Elsa och Tove, nu har Rodhen Flames 2 st inne- skönt! Alla håller tummarna att Rodhens tjejer i D12 för Rodhen Flames också ska komma inom kort- det dröjer dock 2 min till och då kommer 3 st-JAAAA nu har vi 5 st löpare inne. Rodhen Flames slutar på en 6:e plats och Rodhen Lightnings slutar på 8:e plats.Alla Rodhens löpare denna dag gör en bra insats för sina lag och klubben får stoltsera med 2 st lag inom de 10 bästa lagen!

Rodhen Hurricanes som inte haft så många löpare med på tävlingarna samlar ändå ihop lite poäng denna dag och plockar från 61:a plats till 53:e plats.

Bra gjort alla som varit med och sprungit UNTcuperna som trots sjukdomar på finaldagen avslutas med flaggan i topp!