Anmälan till höstens stafetter, 25-manna och SM

Kommentarer

 
  • 4 aug 2013

Nu går det att anmäla sig till höstens stafetter och SM på eventors klubbaktitviteter. Viktigt att anmäla sig snarast till SM-tävlingarna då boende ska bokas! Vi kommer att ha 2 lag i 25-manna, så in och anmäl er snarast!

Vi testar att använda ett smart anmälningssystem som kan användas till olika klubbaktiviteter. Du anmäler dig genom att logga in på eventor och sedan välja klubben ->klubbaktiviteter. Du kan även anmäla andra personer.

Anmäl dig gärna så fort som möjligt. Om du är lite osäker på om du ska delta kan du kryssa i rutan kanske, men kom ihåg att ändra till Ja eller Nej då du vet hur du ska göra (se eventor).

Även om du inte ska delta så kan det vara bra att anmäla sig så att UK vet att inte kan springa. Detta gäller främst 25-manna men även DM-stafett.

Om du har frågor angående anmälningen eller vill ha hjälp att anmäla dig så skicka ett mail till skribentens e-postadress (hittas längst ner).

 

Anmälan till höstens stafetter (DM-stafett, 25-manna och ev. Smålandskaveln): http://eventor.orientering.se/Activities/Show/1594

Dm-stafett och 25-manna är aktuellt för alla klubbens löpare. Smålandskaveln är aktuellt för elitlöpare.

 

Anmälan till höstens SM (lång, medel och stafett):http://eventor.orientering.se/Activities/Show/1599

Aktuellt för elitlöpare. Väldigt viktigt att anmäla sig snarast då resa och boende ska ordnas!