Nya tävlingskläder, nu med bild på senaste förslaget

Kommentarer

 
  • 11 feb 2012

Aktiva juniorer och seniorer har arbetat fram en ny tävlingsdress för OK Rodhen. Den 19 februari är sista dagen för beställning. Senaste förslaget på tävlingsdressen finns i PDF-filen.

På årsfesten presenterades förslaget på OK Rodhens nya tävlingskläder. Jenny har varit drivande och haft kontakt med klädföretagen under vintern. På festen fick klubbmedlemmarna chansen att tycka till angående design. Och det har nu gjorts några justeringar på tävlingsdressen som nu visas i den här PDF-filen.

Det går fortfarande bra att komma med förslag på ändringar. Det kommer att tryckas reklam från någon/några av våra sponsorer på tröjan. Björn Engsten jobbar med det.

 

För er som vill prova storlek så kommer det att gå bra från och med måndag 6 februari hemma hos Elin och Per i Gimo, ring innan du kommer för att höra så att vi är hemma. Från 11 februari kommer kläderna att finnas i Harg hemma hos familjen Jacobsson. På onsdagsträningarna 8:e och 15:e februari kommer kläder finns för utprovning.

 

Styrelsen har bestämt att ha ett relativt lågt pris på kläderna för dem som beställer före 19:e februari. Detta för att så många som möjligt ska vilja ha den nya dressen. Det kommer att köpas in lite extra kläder men för dessa kommer priset att vara något högre. Med andra ord beställ före den 19:e februari! 

 

Följande är priserna för tävlingskläderna (med reservation för liten justering):

 

Tröja med kort ärm (unisex): Barn 250kr Vuxen 350kr

Tröjorna är något små i storlekarna. Finns att prova i storlek upp till XXL. Dock går det att beställa upp till storlek XXXXL.

 

Byxor kommer att beställas som långa tights, korta tights, långa nylonbyxor och korta nylonbyxor.

Barn 150kr Vuxna 250kr (Pris oberonde val av byxa)

 

Strumpor beställs i följande storlekar:

XS(34-36), S(37-39), M(40-42), L(43-45), XL(46-47)

Strumpor: 130kr

 

Bsetällning kan göras genom att skriva en kommentar nedan eller genom att ringa Elin (073-080 55 09) eller Carina (0173-22023).