Påskläger på Åland (uppdaterad version)

Kommentarer

 
  • 10 mar 2024

image: Påskläger på Åland (uppdaterad version)

Här hittar du närmare information om 2024-årets första OK Rodhen - lägeraktivitet 29.-31. mars! Vi är 25 medlemmar som ska resa till Åland för två övernattningar, träning och Ålands-2-dagars.

Boende:

Vi har bokat 25 sängplatser inkl. frukost på Strandnäs Hotell i Mariehamn. Det finns rum med 1-3 platser. Fördelningen kommer att ske på plats. Om du vill kika in på hotellets hemsidan: https://strandnashotell.ax/om-oss

Resa:

Alla bokar resan till Åland själva. Om man inte har gjort det redan rekommenderar vi att boka färjan omgående. Resan till Åland: fredag 29. mars kl 10 från Grisslehamn och tillbaka söndag 31. mars med avgång 18:30 från Eckerö.

Tävlingen:

Alla anmäler sig själva till tävlingarna. Sista anmälning 25. mars. Eftersom det är ett finsk bokningssýstem ska vi från Sverige skicka in anmälan via mail till: keijo.viilo@gmail.com. Ni behöver INTE betala in någon anmälningsavgift - OK Rodhen får en samlad faktura efter tävlingen! Det finns öppna klassar med anmälning på plats.

Tävlingen på lördag har första start kl. 16 och på söndagen är första starten kl 10.

Läs mer om tävlingarna här: https://orientering.ax/aland-2-dagars/

Träning:

Vi föreslår två träningar. Det finns en karta som ligger nära färjeläget på Eckerö, som vi tränar direkt när vi kommer fram på fredag eftermiddag. Eftersom tävlingen har korta banor och börjar först kl 16 på lördag så finns gott om tid för en till (ev. kortare) träning som ligger relativ nära boendet på lördagmorgon efter frukost.

OBS: meddela om ni inte tänker delta på någon av träningarna, så att vi inte beställer för många kartor

Mat:

Tanken är att vi äter på båten till Åland (antingen egen matsäck eller köpt på färjan), så att vi kan börja med träningen vid typ kl. 14.

Middagar. Det serveras ingen middag på hotellet. Därför kommer vi att boka 25 platser på en restaurang fredag och lördag kväll (inte helt bestämt än, men t.ex. Pizza och/eller Thai-buffé)

Lördag mellan träning och tävlingen fixar vi gemensam macka-lunch vid boendet eller korvgrillning vid optimala väderförhållanden.

Mat under tävlingen och för hemresan fixar man själv.

OBS: meddela om du inte tänker vara med på gemensam middag fredag och/eller lördag

Kostnader:

OK Rodhen står för boendet samt tränings- och tävlingskostnader för vuxna och barn. Till barn/ungdom ingår även middagarna och den gemensamma lunchen på lördag.

Lägercup:

Som förra året på Kolmårdslägret planerar vi för två mindre kul-aktiviteter för att stärka gemenskapen ;-)

Återkoppling angående mat och träning: jenny.wegmuller@gmail.com