Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem!


OK Rodhen är verksamma i Östhammars kommun och aktiva inom orienteringslöpning, mountainbikeorientering, skidorientering och precisionsorientering.

Verksamhetsidé

I OK Rodhen är alla välkomna, vi finns till för orienterare i alla åldrar och nivåer som tillsammans vill träna, tävla och utvecklas. Vi vill också locka fler till orienteringssporten.

Värdegrund

Verksamheten ska präglas av glädje, gemenskap, delaktighet och kamratskap. Alla ska kunna delta utifrån sina förutsättningar. Föreningen ska motverka all form av diskriminering samt arbeta för en ren idrott.

Medlemsavgift

Medlemsavgift betalas in till klubbens plusgiro 37214- 4 med meddelande för vem/vilka medlemsavgiften gäller. Enskild medlem 350 kr och familj 700 kr. 

För mer information läs här

Du kan nå oss via vår klubbmail This is a mailto link eller kontakta vår orförande Jessica Söllvander 072- 584 48 18

Välkommen till vår förening !!

 

Lagring och visning av dina uppgifter

De uppgifter du lämnar i samband med medlemsansökan kommer att lagras i OK Rodhens medlemsregister, både på https://idrottonline.se/OKRodhen-Orientering och i Riksidrottsförbundets system IdrottOnline, och därmed vara föremål för automatisk databehandling. Därför är det viktigt att uppgifterna är korrekta.

Valda delar av de uppgifter du lämnar (namn, adress och telefonnummer) kommer att vara tillgängliga för OK Rodhens medlemmar, på samma sätt som medlemsmatrikeln.

Inga uppgifter kommer att säljas, eller utlämnas till tredje part, förutom enligt vad du uttryckligen tillåter. Utöver uppgifter du här anger, kommer inga uppgifter om dig att insamlas eller lagras, förutom data av rent teknisk karaktär (som exempelvis behörighet att administrera hemsidan).

Integritetspolicy

För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy.

 

Uppdaterad: 12 APR 2021 22:33 Skribent: Yvonne Grehn

Eventor

Postadress:
OK Rodhen - Orientering
C/o Jessica Söllvander, Väsby 140
74791 Alunda

Besöksadress:
Fakturaadress: Annika Ardell, Vårvägen 7
74235 Östhammar

Kontakt:
Tel: 0725844818
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

OK Rodhen sponsras av: