Hoppa till sidans innehåll

Nyhetspublicering


Vi har haft problem med sorteringen av nyheter. Det beror på att det görs omedvetna misstag och detta ändrar den inställda nyhetssorteringen.

Det har varit mycket strul med nyhetssorteringen och vi har nu kommit fram till vad det beror på. När någon väljer att manuellt "dra-och-släppa" en nyhet i listan får denne en varning "Vill du flytta den här sidan?", väljer man ja kommer ytterligare en varning som säger "Om du flyttar sidan i strukturen kommer sorteringsordningen för sidan [Egna Nyheter] att vara "Enligt sorteringsindex". Välj OK för att flytta sidan." Trycker man då OK ändras sorteringsordningen från "Senast publicerad" till "Enligt sorteringsindex". För dig som flyttat nyheten ser allt korrekt ut och du loggar ut.

 

Näste person kommer och ska skriva en nyhet och den hamnar längst ner i strukturen och syns inte på hemsidan om man inte manuellt "drar-och-släpper" nyheten överst i strukturen.

 

För att vi ska slippa förvirra varandra med nyhetssorteringen så ber vi er att inte ändra sorteringsordningen.

 

Hur uppdaterar man då en nyhet så den hamnar överst i nyhetslistan?

Du väljer att redigera nyheten sen fliken "schemaläggning". Där ändrar du publiceringsdatumet till förslagsvis en minut sen och sen tryck "Spara och publicera", då hamnar nyheten överst igen.

 

Det går inte att begränsa dessa rättigheter i IdrottOnline vi måste hjälpa varandra att göra rätt. Det är alltså i grunden ett fel av IdrottOnline men de verkar inte vara så sugna på att fixa det.

Uppdaterad: 21 FEB 2014 09:10 Skribent: Simon Andersson
E-post: This is a mailto link

Eventor

Postadress:
OK Rodhen - Orientering
C/o Jessica Söllvander, Väsby 140
74791 Alunda

Besöksadress:
Fakturaadress: Annika Ardell, Vårvägen 7
74235 Östhammar

Kontakt:
Tel: 0725844818
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

OK Rodhen sponsras av: