Hoppa till sidans innehåll

Trygg idrott för alla!

04 FEB 2020 20:20
Idrott handlar om glädje och gemenskap. Både barn, ungdomar och föräldrar ska kunna lita på vår förening och veta att idrotten är trygg att delta i. Ingen ska känna sig utanför eller få en dålig känsla i magen.
  • Skapad: 04 FEB 2020 20:20

Idrott är för de flesta glädje, gemenskap och vänner. Men, ibland blir det fel. Vi inom OK Rodhen vill nu se till att vår förening bidrar till en positiv idrott, och deltar därför i en processutbildning som anordnas av Rädda Barnen och SISU Idrottsutbildarna, i samarbete med Östhammar kommun. Ett steg i det arbetet är att vi vill lära oss mer om hur du som aktiv barn eller ungdom, förälder/vårdnadshavare, ledare och styrelseledamot upplever att det ser ut i vår förening just nu.

För att ta reda på detta behöver vi din hjälp med att besvara några frågor om vår förening. Frågorna finns i nedanstående länk och i QR kod, och tar ungefär 2-3 minuter att svara. Du svarar anonymt och behöver alltså inte skriva ditt namn. Svaren samlas ihop med många andra personers svar så att det inte går att veta vad just du svarat.

Frågorna skickas till dig för att du är medlem i föreningen och deltar i verksamheten eller är vårdnadshavare för ett barn som deltar. Du kan även ha fått enkäten om du är ledare eller arbetar i föreningen styrelse.

Hjälp oss genom att besvara vår enkät

https://sv.surveymonkey.com/r/H5JXR67

Tack för att du hjälper oss i detta viktiga arbete!

Med vänlig hälsning

Styrelsen genom                                        
Jessica Söllvander, Yvonne Grehn, Annika Ardell och Erica Karlsson

Skribent: Jessica Söllvander
E-post: Adressen Gömd

Eventor

Postadress:
OK Rodhen - Orientering
C/o Jessica Söllvander, Väsby 140
74791 Alunda

Besöksadress:
Fakturaadress: Annika Ardell, Vårvägen 7
74235 Östhammar

Kontakt:
Tel: 0725844818
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

OK Rodhen sponsras av: