Hoppa till sidans innehåll

Några rader från arrangemangsmötet 29/11

16 DEC 2021 08:49
  • Uppdaterad: 16 DEC 2021 08:49

Vad betyder arrangemang för dig?
Ansvar, utsättning i ottan, funktionär, glädje, klubbgemenskap, intäkter och kartor var en del saker vi på möte kopplade ihop med ordet arrangemang.Vilka är då klubbens arrangemang –
Östhammars marknad, Hittaut, tävlingar, skolorientering, klubbfester och träningar.

Kartor – En förutsättning att kunna arrangera orienteringstävlingar är bra kartor. Jonas informerade om våra kartor. Statusen är över lag god på klubbens kartor. Vi har bra grundmaterial vilket gör att det är ganska enkelt att revidera dem. De som behöver revideras är Alunda/Foghammar och Ånö. Förslag på nya områden att kartera är vid Valömasten och ett område på norra Gräsö,

Rodhenloppet – Har nedåtgående trend av antalet deltagere, men fortfarande hyfsad intäkt. Ska vi köra patrull dagtid, kan det locka flera? Vi beslutade att köra natt även 2022 men att vi marknadsför oss mer mot klubbarna i Uppland och försöka locka fler ungdomar. Förslag att köra mixade ungdomsklasser.

Veteran SM 2024 – Vi beslutade att skicka in en ansökan till att få arrangera Veteran SM 2024

Klubbdag – Vi beslutade att ha en klubbdag i februari där vi tränar, planerar framåt och avslutar med middag och prisutdelning.

Funktionärer – En förutsättning för att kunna arrangera många högklassiga arrangemang är att vi hjälps åt. Att fler tar på sig uppdraget som tävlingsledare, banläggare, ansvarig för mål, start, sekretariatet mm. Med en tre års plan är tanken är att vi ska fördela de stora funktionerna i god tid. Men en långsiktig planering ges även möjlighet att genom mentorsfunktionen lära upp nya funktionärer till kommande arrangemang.

Arrangemansplan:

2022

O-ringen – Uppsala. Här behöver vi hjälpas åt att hitta fler funktionärer.

DM-medel 3/9 – Österbybruk. Tävlingsledare Jonas Eklund, Banläggare?

Rodhenloppet m Mtbo – Östhammar- Tävlingsledare? Bitr Ingrid Sjölander, Banläggare Lisa Johansson och Bernhard Kling. Magnus Blåudd ser över om vi kan få DM status på Mtbo.

2023

DM-stafett – Öregrund. Tävlingsledare? Banläggare Simon Andersson.

Rodhenloppet – Alunda. Tävlingsledare Jessica Söllvander, Banläggare?

2024

Veteran SM – Sprint i Öregrund, lång och medel vid Valömasten. Tävlingsledare? Banläggare Jonas Eklund.

Rodhenloppet – Gimo. Tävlingsledare? Banläggare Yvonne Grehn.

Flera av nyckelfunktionerna tillsattes under kvällen, men inte alla. Kan du tänka dig att ta på dig ansvaret som tävlingsledare, banläggare? Eller vill du gå som lärling för en ny funktion? Hör av dig till Jessica Söllvander.

Skribent: Yvonne Grehn
E-post: This is a mailto link

Eventor

Postadress:
OK Rodhen - Orientering
C/o Jessica Söllvander, Väsby 140
74791 Alunda

Besöksadress:
Fakturaadress: Annika Ardell, Vårvägen 7
74235 Östhammar

Kontakt:
Tel: 0725844818
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

OK Rodhen sponsras av: